Walibi Holland onthult het logo van Lost Gravity

Walibi Holland heeft het logo van de nieuwe Crazy Leipe Ride die Lost Gravity zal heten bekend gemaakt. De naam Lost Gravity doet in ieder geval vermoeden dat er flink wat zwaartekracht tartende manoeuvres en G-krachten worden losgelaten bij een rit in deze ride.

Walibi Holland is op 24 maart weer open. Tot de opening worden alle attracties in het park onderhouden en krijgen bepaalde locaties een make-over. Het belangrijkste dat echter momenteel achter de schermen plaatsvindt is de bouw van de nieuwe achtbaan. Er staan al diverse baandelen en het hoogste punt is inmiddels ook bereikt. Het hoe en wat van deze ride is verder nog niet bekend gemaakt. Woensdag verschenen nog de eerste onride beelden van de achtbaan.

Snapchat

Op Snapchat kun je via WaliSnaps wel al meer ontdekken. Door middel van korte shots van bijvoorbeeld de bouw van de achtbaan, zorgt Walibi ervoor dat de doelgroep steeds meer te zien krijgt. Die hard pretpark- en rollercoasterfans speculeren er door deze snaps op diverse fora druk op los. Het gerucht dat er VR brillen gebruikt zouden worden komt daar ook vandaan. Iets dat Walibi Holland echter al snel ontkent heeft. De samenwerking tussen Walibi Holland en Mr. Polska werd ook als eerste bekend gemaakt op Snapchat.

Geheimzinnig

Op de website van Walibi wordt de lijn van hallucinatie achtige visuals en desoriënterende beelden voortgezet en kun je via een mental check tickets winnen voor de opening op 24 maart. Met nog ruim drie maanden te gaan lukt het Walibi Holland aardig om alles rondom deze spectaculaire nieuwe ride geheim te houden. Dit is een bewuste keuze geweest:
De thematisering van de nieuwe ride vraagt om geheimzinnigheid. De doelgroep vraagt om geheimzinnigheid. Het feit dat we zoveel views op Snapchat hebben laat dit ook zien. Alle beelden en hints vallen op hun plek als je straks eenmaal een rit hebt gemaakt in Lost Gravity’. Marc Antonioli – Marketing Manager Walibi Holland


Walibi Holland maakt zich in ieder geval op voor een spectaculaire start van seizoen 2016.