Nieuw horror evenement “Scare-Me” Almere Haven

Almere Haven is vanaf 20 november 2015 tot en met 6 december 2015 drie weekenden lang de thuishaven voor het horror evenement “Scare-Me”. Durf jij het aan?

Drie weekenden lang kun je jouw zenuwen op de proef stellen in drie verschillende spookhuizen, gebouwd door een team van verschillende mensen uit de wereld van horror- en Halloweenevenementen, onder leiding van Perry Mulder. Er zit veel kennis, ervaring en horror in de bouw van dit evenement. Het wordt dan ook gegarandeerd een griezelige avond.

Naast de spookhuizen is het ook mogelijk om tijdens het evenement te ontspannen in de “Retro Kamer”. Deze kamer is puur gericht op het spelen van spellen, variërend van ouderwetse spellen tot welbekende Nintendo spellen. Ook is er een Selfie Studio, een bioscoop, een bar en verschillende soorten stands met unieke verkoopwaar.

Tijdens “Scare-Me” zijn er verschillende themadagen. Zo zijn er twee speciale Disney-middagen voor kinderen op 22 en 29 november. Hier gaan de kinderen samen met Disney-prinsessen op zoek naar een verloren diamant. Ook komt er een Doctor Who (red. BBC tv-serie) themadag die draait om de meest angstaanjagende afleveringen en wezens uit de serie.

Het evenement is voor iedereen toegankelijk, het is dus geen probleem als je in een rolstoel zit of met krukken loopt. Er wordt een minimale leeftijd van 16 jaar gehanteerd bij het avondprogramma. Betreden is op eigen risico.

Organisator Perry Mulder is van oorsprong acteur en filmproducent, maar gebruikt nu zijn expertise op het gebied van horror en evenementen om “Scare-Me” op te zetten. De entertainer in hem brengt het publiek graag een avond waar plezier en angst met elkaar gecombineerd worden. Perry Mulder is onder meer bekend van diverse televisieprogramma’s (Everybody Dance Now, Playback je Gek, Achter Gesloten Deuren) maar is de afgelopen periode ook regelmatig in het nieuws geweest als de nieuwe stem van navigatiesysteem TomTom. Hij zal je dan ook zeker de weg wijzen naar “Scare-Me”.

Voor meer informatie kijk op www.scare-me.nl