Landgoed van Sinterklaas op Vakantie- en attractiepark Duinrell

Landgoed van Sinterklaas

Het Landgoed is op 21, 22, 28 en 29 november aanstaande open van 10.00 uur tot 16.30 uur voor alle kinderen en hun ouders of verzorgers.

Op het Landgoed staat het Huis van Sinterklaas met kamers zoals de Werk- en Slaapkamer van de Sint, de Pietenkamer, de Pepernotenproeverij en de Pietenschool. Naast het Huis is plaats voor zijn paard Amerigo.

 In deze weekends is een groot aantal attracties open waaronder de zweefmolen Aqua Swing, de grote speeltuin, Minitrein, Locomotion, Kikkerachtbaan, Mad Mill en de achtbanen Falcon en Dragonfly. Het Tikibad is ook open.

In het theater wordt vijf keer per dag het bijzondere SiSaSinterklaasconcert gegeven met Sita als leading lady.

 In het Huis en het theater en op het park is een groot aantal Pieten te vinden. Duidelijk is te zien in welke ‘functie’ zij aanwezig zijn. Er zijn FanfarePieten, OperatorPieten, DiscoPieten, een ProfPiet, PolitiePiet, BrandweerPiet en nog veel meer Pieten zoals ‘SchoorsteenPieten’.

 ’s Middags is er een spectaculaire Parade over het Landgoed met Sinterklaas te paard en al zijn Helden.