Het wilde westen komt naar Mirabilandia

Mirabilandia heeft een goed seizoen achter de rug. Maar liefst 1.4 miljoen bezoekers kwamen er naar het park. Het park sloot eind oktober de deuren. Afgelopen maand waaide er een nieuwe wind in het bestuur, er kwam namelijk een nieuwe directeur, Bernard Giampaola. Vanaf 2006 was hij directeur van Marineland gelegen in Nice, Frankrijk. Ervaring genoeg dus want voor het komende seizoen staan er 3 nieuwe attracties op de planning.

De nieuwe directeur neemt meteen zijn functie ernstig. Maar liefst € 4 miljoen zal er gespendeerd worden aan een nieuw themagebied met 3 nieuwe attracties. De nieuwe attracties zullen familiaal gericht zijn en zullen overvloedig gethematiseerd worden. Men wil je al in de sfeer brengen nog voor u de attractie gedaan hebt.

En dan is er nog Divertical, de waterachtbaan van Intamin AG. Een prachtige waterattractie de je gegarandeerd een nat pak bezorgt. De attractie had nog geen echt thema, maar daar wil het park nu verandering in brengen. In de komende jaren is de kans groot dat het hele gebied rond deze attractie gethematiseerd zal worden.

En ook na 2016 zal het park blijven investeren in nieuwe attracties. Zo zullen er miljoenen euro’s gespendeerd worden aan een grote nieuwe attractie, maar meer daarover wil het park nog niet bekend maken.

 

Bron:Theparks.it