Grote uitverkoop in Fort Fun

Fort Fun houdt op 8 november 2015 van 10 tot 16 uur een uitverkoop. De uitverkoop zal doorgaan in het gebouw waar zich de nieuwe attractie FoXDome bevindt. De verkoop is ten voordele van de geplande nieuwe attracties.

Het is al langer bekend dat Fort Fun een overdekt gedeelte zal openen onder de naam FoXFort. Deze overdekte hal zal verschillende attracties bevatten, een eerste daarvan, FoXdome, een Interactieve Motion Ride, werd eerder dit jaar al geopend. Meer informatie over deze nieuwe hal volgt later.

Om plaats te maken voor deze nieuwe attractie houdt het park dus een uitverkoop. Op deze uitverkoop kan je o.a. wielen van attracties, kostuums, meubels, speelautomaten, keuken materiaal, koffietoestellen en animatronics kopen.

Er is geen lijst bekend van wat je allemaal kan kopen, en je kunt ook alleen cash betalen.

12208189_10207670209660652_1150257843_n