Fotoalbum: The Villains in Mondo Verde Landgraaf

De eerste editie van Halloween “The Villains” in Mondo Verde Landgraaf  was een daverend succes!

Grote getallen bezoekers wisten de weg naar dit nieuwe evenement in Zuid-Limburg te vinden!

De organisatoren  “ Twilight Fantasy Productions” en “ Mondo Verde ”  presenteerden de bezoekers een groot scala aan zeer fraaie scare actors, verschillende scare zones ,Halloween lekkernijen en artikelen, en afsluitend een gave Afterparty in “Hell Hambra” met DJ!

Dit evenement dat plaatsvond op 30 en 31 oktober krijgt zeker een vervolg!!!

Halloween “The Villains II” is coming on 28 and 29 of October 2016!

Tipje van de sluier……Twilight Fantasy Productions en Mondo Verde zullen The Villains II op een zeer fraaie en innoverende manier gaan uitvoeren! Zo zullen zij een complete nieuwe “Halloween Dimension” presenteren in een voor nog Nederland onbekend fenomeen! Uniek en de 1e keer in Nederland te zien!

Geniet van de mooie foto’s.