Europa-Park bouwt een Rockin Tug in het nieuwe gebied

Deze week vond er in Europa-Park, te Rust, een persconferentie plaats in verband met het komende winterseizoen. Binnenkort kan je alles over dit winteraanbod raadplegen op onze website onder het tabje winterwonderland.

Tijdens deze conferentie werd er niet alleen aandacht besteed aan het winterseizoen, maar ook werden er al enkele concept-arts vrijgegeven van één van de 3 nieuwe attracties, die zullen worden geopend in het nieuwe themagebied ‘Ierland’ volgend seizoen.
De eerste attractie die bekend werd gemaakt is een ‘Rockin Tug’, gebouwd door de Italiaanse fabrikant Zamperla. Bezoekers nemen plaats in een bootvormige gondel, die vervolgens horizontaal heen en weer beweegt en tegelijkertijd om zijn eigen as draait. Dit attractie type is ook terug te vinden in Boudewijn Seapark, te Brugge, onder de naam Hurricane.

De concept arts doen ons vermoeden dat de attractie binnen in een gebouw zal worden geplaatst, zodat deze ook tijdens het winterseizoen zal kunnen worden geopend. Dit attractietype zou naar verluid gevoelig zijn voor vriestemperaturen. Het station zal een haventhema krijgen.

Wij hopen jullie binnenkort meer informatie te kunnen brengen.

 

Bron en foto: Europa-Park fans.