De Valkenier opent een nieuwe attractie in 2016

De Valkenier is een pretpark, gelegen in het Nederlandse dorpje Valkenburg. Dit park zal volgend jaar een nieuwe attractie openen.

In de informatiebrochure, die het park ook deelde op hun facebookpagina, valt te lezen dat het pretpark volgend jaar een nieuwe attractie zal openen. Om welk type het gaat is momenteel nog niet geweten.

De Valkenier opende in 2015 ook al 2 nieuwe attracties, met name een Sferia Swing met de naam Surfing en een klassieke carrousel. Beide waren afkomstig van het kermiscircuit.

De Valkenier is een eerder bescheiden parkje, dat zich voornamelijk toespitst op kinderen. In het park vind je dan ook heel wat attracties die toegankelijk zijn voor de kleinsten. In het park vind je ook een achtbaan, simpelweg genaamd ‘De Achtbaan’. Deze werd geopend in 1981 en gebouwd door Zierer.

 

Bron en foto’s: De Valkenier