Alabama Splash Adventure kondigt nieuwigheden aan

Alabama Splash Adventure, gelegen in Alabama, biedt heel wat familievriendelijke attracties aan. Het park wordt uitgebaat door de familie Koch, die het park leidt op een zeer familiale manier. In het park is de blikvanger ongetwijfeld ‘Rampage’ een houten achtbaan gebouwd door CCI. De familie Koch stelde onlangs de nieuwigheden voor komend seizoen voor.

 

 

Twee nieuwe attracties zullen een plekje krijgen in het park. Deze zullen bedoeld zijn voor de kleinere avonturiers. Zo komt er een droptorentje van ongeveer 10 meter hoog en een koffiekopjesattractie. Beide attracties zullen gebouwd worden door de Italiaanse bouwer Zamperla.

Het park heeft een all-in formule, dat betekend dat wanneer je een toegangskaartje koopt onmiddellijk alle attracties in het pret- en waterpark inbegrepen zijn, maar ook gratis frisdrank. Om deze service te verbeteren sloot het park een contract af met Pepsi. Er komen in het park 8 nieuwe frisdrankstandjes, zodat het wachten beperkt wordt.

Verder zullen in het park meerdere plekjes voorzien worden waar de gasten kunnen afkoelen op warme zomerdagen. “We willen dat onze gasten zich goed voelen in ons park, gratis drank is een van de dingen die wij kunnen doen om dit mogelijk te maken,” vertelt Dan Koch, de eigenaar van het park.

 

Bron en foto: Alabama Splash Adventure