Wereldunieke nieuwe attractie voor Skyline Park

Skyline Park pakt uit met een primeur. Het park bevestigd dat ze een nieuw prototype van een attractie gaan openen in 2016. Directeur Joachim Löwenthal bevestigd dat de contracten getekend zijn. De voorbereidingen starten binnenkort, de opening zou voorzien zijn voor mei 2016.

Het prototype zal een soort achtbaan zijn afkomstig van een Duitse bouwer. De totale oppervlakte van deze attractie zal 100m lang en 20m breed zijn. Een inversie zal de attractie alvast niet krijgen.

In juni 2015 hadden we al een zicht op deze nieuwe attractie, maar toen was er niets concreet meldde Löwenthal, nu dus wel. We kunnen ook al meedelen dat 2016 een test jaar zal zijn. De volledige capaciteit van de attractie zal niet benut worden.

Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk

Bron; Parkerlebnis

Foto: Thomas Frank, Parkerlebnis.de