Walibi Belgium​ bezorgt je paniekaanvallen tijdens Halloween

Halloween in Walibi Belgium is één van de grootste en meest angstaanjagende evenement van België!

Reeds jaren is pretpark Walibi Belgium de plaats voor de ultieme Halloween ervaring in België en ver daarbuiten. Met jaren ervaring en duizenden angstige bezoekers heeft Walibi Belgium alles in huis om iedereen de stuipen op het lijf te jagen. Angst, horror, zweet, schrik, gillen … je zal het allemaal beleven! Als je het aandurft tenminste…

Halloween in Walibi Belgium vindt plaats van 17 oktober tot en met 8 november. Op 30 oktober is er een speciale Terror Night gepland van 18u tot 23u. Tickets hiervoor moeten apart aangekocht worden. Om het onderscheid te kunnen maken tussen acteurs en bezoekers is het niet toegestaan om een vermomming of schmink te dragen tijdens Halloween voor volwassenen (+12 jaar). Kinderen tot 12 jaar mogen zich wel verkleden.

Spookhuizen:

Lumberjack: Te midden van een luguber bos staat een afgelegen atelier. Niemand weet wat er zich afspeelt achter de houten muren van deze bizarre plek. Afgrijselijke schreeuwen en geluiden van kettingzagen weergalmen bij nacht door het bos… Wie zich in de buurt durft te begeven, keert nooit meer terug. Hopelijk kom jij levend terug van een bezoek aan de moordlustige houthakker Lumberjack…

Lumberjack is open van 11u tot 18u en tijdens nocturnes van 12u tot 22u, inkom is enkel gratis op 17, 18 en 25 oktober, op alle andere dagen is dit spookhuis betalend.

Project Invazion: Wat begon als een missie om de wereld te redden is volledig misgelopen. Wrede buitenaardse wezens zijn op deze geheime locatie geland en hebben de legerbasis overgenomen. Van hieruit plannen ze een invasie van de mensheid voor. Zal jij eraan kunnen ontsnappen?

Project Invazion is open van 13u tot 18u en tijdens nocturnes van 14u tot 22u, inkom is gratis.

Villa 13: Dit huis, ooit bewoond door een echte psychopaat, herbergt paranormale activiteiten. Dit verlaten huis ligt op slecht 100 meter van het park. Morele grenzen zijn er ongekend en in de verschillende kamers zal je volledige waanzin ontdekken. Deze plek wordt niet aangeraden voor mensen met een zwakke maag!

Villa 13 is open van 12u tot 18u en tijdens nocturnes van 13u tot 22u, inkom is enkel gratis op 17, 18 en 25 oktober, op alle andere dagen is dit spookhuis betalend.

Walibi’s Secret: Verboden toegang voor volwassenen! Kom binnen, kom binnen, lieve kinderen… Betreed de ijzingwekkende derde dimensie… Muren die bewegen, wandelen op het plafond en zeer, zeer bizarre sensaties! Mad House 3D, een ontzettend geschifte plek. Tijdens nocturnes wordt deze attractie afgeraden voor kinderen vanaf 18u.

Walibi’s Secret is open van 12u tot 18u en tijdens nocturnes van 12u tot 21u, inkom is gratis.

Panic House 4D: Deze horrorfilm in 4D zal je de longen uit jouw lijf laten schreeuwen. De monsters zullen nog nooit zo dichtbij geweest zijn…

Panic House 4D is open van 10u tot 18u en tijdens nocturnes van 10u tot 22u, inkom is gratis.

Asylum: Achter de imposante gevel van dit eeuwenoude herenhuis bevinden zich heel wat geheimen die het daglicht niet mogen zien. Igor, de niet zo alledaagse directeur van dit gekkenhuis, heeft van deze plek een heus laboratorium gemaakt om onsterfelijke wezens te creëren. Reeds jaren is Igor op zoek naar de ultieme kruising van zombies en vampiers. Het ultieme monster zal van hem zijn! durf jij Asylum betreden?

Asylum is open van 12u tot 18u en tijdens nocturnes van 13u tot 22u, inkom is enkel gratis op 17, 18 en 25 oktober, op alle andere dagen is dit spookhuis betalend.

Virus-Z1: Durf jij door te dringen tot in de schuilplaats van Marva? Hier bereidt zij hoogstpersoonlijk het dodelijk Z-virus, waarmee zij de menselijke beschaving resoluut wil uitroeien! Je bent gewaarschuwd. Be afraid! And … don’t go there!

Virus-Z1 is geopend van 13u tot 18u en tijdens nocturnes van 14u tot 21u, inkom is gratis.

Toxic River: Wees op je hoede voor de Toxic River … Het water van deze rivier kan verschrikkelijk beangstigend zijn. Vaar tussen angst en horror, maar besef goed dat er geen weg terug is zodra je het schip betreedt… Durf jij aan boord te gaan?

Toxic River is geopend van 11u30 tot 17u, ook tijdens nocturnes, inkom is gratis.

Scare Zones:

Asylum Garden: Betreed de gevaarlijkste zone. Ruik de adem van de dood. Voel de aanwezigheid van de vervloekte zielen. De Asylum Garden verwacht je. Maar ben jij wel klaar om je hachje te wagen?

Asylum Garden is geopend van 10u tot 18u en tijdens nocturnes van 12u tot 22u.

Toxic Panic: Het uiterst besmettelijk en vooral dodelijk Virus-Z1 is uitgebroken. Om verdere besmetting te voorkomen is het hele gebied in quarantaine geplaatst. Maar de angst is groot en er heerst complete chaos. Niemand is hier nog veilig…

Toxic Panic is geopend van 13u tot 18u, tijdens nocturnes van 14u tot 21u.

Fear West: Deze cowboys wil je zeker geen lasso en pistool geven, want ze zijn maar op 1 ding uit: wraak… Kijk uit je doppen, voor je het weet hebben ze ook jou te pakken.

Fear West is geopend van 13u tot 18u en tijdens nocturnes van 13u tot 22u.

Mini Monsterland: Treed binnen in deze griezelige fijne zone waar de kleinsten hun grootste schrik, maar vooral ook veel plezier, kunnen beleven. Een Halloween vol pompoenen, kindvriendelijke griezeltjes en een spookhuis op maat van alle kleine spookjes. Mini Monsterland is geopend van 10u tot 18u, ook tijdens nocturnes.

Blood Bar: Naar jaarlijkse gewoonte zal de Blood Bar de deuren openen voor personen met een R.I.P. PASS. Durf jij in het midden van het meer een cocktail te drinken met een horde bloeddorstige zombies in de buurt? Misschien is een reddingsvest dragen geen slecht idee … je weet maar nooit! Blood bar is geopend van 13u tot 18u en tijdens nocturnes van 14u tot 21u.

Je wenst het park te bezoeken met de ganse familie? Dat is geen probleem. Walibi houdt tijdens deze periode ook rekening met de kleinsten onder ons.

Halloween op maat van kinderen

Walibi Belgium organiseert speciale activiteiten, zones en animaties op maat van kinderen. Zo is er het speciale Kids Halloween in en rond Walibi Belgium en Walibi’s Secret dat enkel voor kinderen toegankelijk is vóór 18u. Ook in de Toxic River houden de zombies het rustig.

Speciale anti-monster badge

Dit jaar is er voor kinderen die niet dol zijn op monsters een speciale anti-monster badge verkrijgbaar aan de ingang van het park en aan de kinderattracties. Toon deze badge aan de monsters in het park en je zal er versteld van staan hoe deze sticker de macht heeft om de monsters te verjagen.

Haal het maximale uit je dag tijdens Halloween met de RIP PASS!

Wil je ten volle genieten van Halloween in Walibi Belgium en zoveel mogelijk attracties meepikken? Dan bestaat er voor jou de ideale formule: R.I.P Pass Limited Edition (500/dag). Naast versnelde toegang tot attracties biedt de R.I.P Pass nog verschillende andere voordelen:

 • 1 x versnelde toegang tot alle spookhuizen
 • 1 x toegang tot Asylum en Villa 13
 • 1 x toegang tot Walibi’s Secret als volwassene
 • 5 x versnelde toegang tot een attractie naar keuze
 • 1 x toegang tot Blood Bar en 1 gratis drankje
 • 10% korting in de shops

Prijs: €45 op 31/10 & 01/11, €40 tijdens de andere nocturnes, €25 buiten de nocturnes (toegangsticket tot het park niet inbegrepen)

Terror Night

Word slachtoffer van je ergste nachtmerries

Voel jij je nog steeds op jouw gemak bij het vallen van de avond? Denk dan maar gauw anders. Op 30 oktober van 18u tot 23u zullen al jouw ergste nachtmerries uitkomen tijdens de Terror Night. Een verlaten park, honderden monsters en talloze gruwelijke spookhuizen zullen zelfs de stoersten onder jullie doen schreeuwen als een meisje. Nog steeds overtuigd dat je het aandurft? Zorg dan dat jij één van de weinigen bent die deze exclusieve Halloween ervaring kan meemaken.

All Inclusive

Terror Night, dat is een hele avond gruwelijk veel angst en plezier voor één prijs. Je hebt exclusieve toegang tot het park, eten en drinken à volonté*, gratis toegang tot alle spookhuizen, korting in de shops en ook de parking is inbegrepen. Maar let op, wees er snel bij want het aantal tickets is beperkt. Op die manier maken we het extra griezelig en zorgen we ervoor dat geen enkel monster jou zal mislopen.

Tickets enkel online

Terror Night is geen normale openingsdag van het park. Tickets voor deze exclusieve avond zijn enkel online verkrijgbaar. Andere tickets en abonnementen geven geen toegang tot de Terror Night.

Terror Night, dat is:

 • 100% terror
 • Exclusieve toegang tot het park (18u-23u)
 • Eten en drinken à volonté*
 • Gratis toegang tot alle spookhuizen
 • Gratis parking
 • 10% korting in de shops
 • Beperkt aantal tickets
 • Slotshow met vuurwerk om 22u40
 • Slechts €99

* Uitgezonderd alcoholische dranken en snoepgoed