Spectaculaire najaarsevenementen in de Plopsa-parken

Het wordt een veelbelovend najaar voor Plopsa. De evenementenkalender bulkt uit met tal van spectaculaire evenementen. Heel wat Studio 100-figuren fleuren de najaarsperiode op en maken hun opwachting in de verschillende pretparken. Plopsa wil hiermee volop de kaart trekken van extra animatie bovenop het ruime aanbod van attracties.

Plopsaland De Panne

Een dagje uit in Plopsaland De Panne is onvergetelijk voor de hele familie. Het themapark, dat meer dan 50 attracties voor jong en oud biedt, is dan ook het meest bezochte pretpark van België. Trotseer de razendsnelle achtbanen, droom weg in de magische attracties in het overdekte Mayaland, ga uit de bol tijdens één van de knotsgekke liveshows in het prachtige Plopsa Theater of ontmoet je favoriete Plopsa-figuur tijdens een bijzondere meet & greet. In Plopsaland De Panne is er voor alle leeftijden wel iets spannends te beleven!

Halloween met Piet Piraat & Berend Brokkenpap: 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25 & 31 oktober en 1, 7 & 8 november 2015

Piet Piraat en Berend Brokkenpap zijn klaar voor het grootste halloweenfeest van het jaar! De piraten besluiten Halloween te vieren in een verlaten piratenmuseum. Maar wanneer Berend een oud, stoffig beeldje kapot laat vallen verzeilen onze twee piraten in een spannend avontuur met spoken, sprekende spiegels en schatkisten.
Ontdek Plopsaland De Panne in een schrikwekkend halloweenkleedje en geniet van de leuke decoratie en animatie!
Wanneer het begint te schemeren trekken de griezels samen door Plopsaland in de Halloween Parade! Geen schrik, meestal zijn ze braaf…

Ketnet Halloween Nocturnes: van 2 tot en met 6 november 2015

Tijdens de Ketnet Halloween Nocturnes kan je nog meer griezelen in Plopsaland De Panne! De attracties blijven extra lang open zodat je ze allemaal ook eens in volle duisternis kan testen. Extra spannend!
Bovendien ontmoet je je favoriete Ketnet-wrapper Charlotte tijdens de Ketnet Kingsize Live on Stage! Tijdens de Halloween Parade word je opgejaagd door tal van halloweengriezels en je sluit de avond af met een spetterend vuurwerk! Wedden dat het een Halloween wordt om nooit meer te vergeten?

Sint Weekends: 14, 15, 21, 22, 28 & 29 november en 5 & 6 december 2015

Staat jouw schoentje al klaar? Wees snel want in de verte komt de stoomboot al aan! De Pieten staan op het dek al vrolijk heen en weer te zwaaien. Zoals steeds staan ze te popelen om Plopsaland te bezoeken. Natuurlijk maken de Pieten graag een ritje op de achtbaan of carrousel. Wie weet zit je wel plots naast één van hen op je favoriete attractie!

Zorg dus dat je er dit jaar bij bent om Sinterklaas en de Pieten toe te wuiven tijdens hun grote intrede. Nadien kan je samen met hen nog een leuk avontuur beleven tijdens de Sint Show! Vergeet zeker je verlanglijstje niet mee te brengen om nadien aan Sinterklaas af te geven.

Op 28 en 29 november komt de grootste Sinterklaas Parade van het land, met 5 praalwagens en 50 Show Pieten, naar Plopsaland De Panne!

Winter Plopsaland en de Samson & Gert Kerstshow: van 12 december 2015 tot en met 3 januari 2016

Beleef een feeërieke Kerst in Winter Plopsaland! Geniet van de honderden kerstbomen, kleurrijke kerstballen en duizenden lichtjes, droom weg bij de bekende melodietjes en bewonder de dansjes van de opgewekte kerstelfjes, tinnen soldaatjes en andere kerstfiguurtjes die vrolijk om je heen dartelen.

En kijk: Maya de Bij, Wickie de Viking en al hun vriendjes hebben een leuke winteroutfit aangetrokken!

Om helemaal in de wintersfeer te komen kan je nog enkele rondjes schaatsen op de ijspiste of een frisse neus ophalen op de vele andere leuke attracties.
Mag het toch ietsje warmer? Wat dacht je van een bezoekje aan Mayaland, knisperende kampvuren of een chocolademelk? ’s Avonds kan je nog genieten van de Winter Parade met fonkelende verlichte kostuums!

Winter Plopsaland wordt tevens in stijl ingezet met de opening van het nieuwe Prinsessia Kasteel! Je kunt er rondzwieren in de Balzaal en smullen als een echte prinses in het Prinsessia Restaurant. Lakeien lopen zich de benen uit het lijf om jou de beste service te bezorgen en de heerlijkste gerechten voor te schotelen.

Op 19, 20, 21, 22, 23, 26 en 27 december kunnen bezoekers bovendien genieten van een geweldige Samson & Gert Kerstshow in het prachtige Plopsa Theater.

Vier ook Ketnet Kerst in Winter Plopsaland vanaf 26 december tot en met 30 december 2015. Op deze dagen wordt het park telkens afgesloten met een spetterend vuurwerk.

Plopsa Indoor Hasselt

Met meer dan 25 kriebelleuke attracties verovert het enige indoorpark van België de harten van kleine avonturiers en hun familie. Op ruim 10.000 mvol speelplezier kunnen bezoekers de gekste avonturen beleven met hun Plopsa-vriendjes. Naast de grote indoorzone kunnen Plopsa-fans ook in het grote buitengedeelte van Plopsa Indoor Hasselt van een heleboel spannende attracties genieten. Kortom, Plopsa Indoor Hasselt bezorgt Ploppertjes van 2 tot 10 jaar een dag vol plezier!

Bumba Magico Show

Ontdek de superfantastische Bumba Magico Show! Samen met Bumbalu, Pantuf het nijlpaard, Kiwi de vogel en Nanadu de beer tovert hij er op los in het Bumba Circus! Vooral de kleinste Bumbafans mogen deze show niet missen!

Dagelijks in het Theater!

Halloween met Piet Piraat: van 2 tot en met 6 november 2015

Piraten houden van griezelen! Ze lijken misschien stoer, maar toch kan je ze gemakkelijk schrik aanjagen. Piet Piraat is zelfs bang van een muis! Wil jij enkele piraten schrik aanjagen? Dan moet je tijdens de halloweenperiode zeker naar Plopsa Indoor Hasselt gaan. Je kan er samen met enkele piraten griezelen en zelfs een show van Piet Piraat bijwonen!

Sint Weekends: 21, 22 & 28 november en 5 & 6 december 2015

Op 21, 22 & 28 november en 5 & 6 december maakt Sinterklaas zijn opwachting in Plopsa Indoor Hasselt. Alle Plopsa-fans zijn welkom om Sinterklaas een bezoekje te brengen. Het wordt zeker een groot feest met leuke liedjes en vele dansjes! Oh ja, nog even dit: je bent toch braaf geweest?

Kerst met Klus: van 19 december 2015 tot en met 3 januari 2016

Vier samen met Kabouter Klus een witte kerst in Plopsa Indoor Hasselt! Ga met Klus op avontuur tijdens de te gekke show en volg hem daarna naar het Dorpsplein waar sneeuwvlokjes vrolijk naar beneden dwarrelen.

Plopsa Coo

Dinoween: van 31 oktober tot en met 8 november 2015

Plopsa Coo, waar sinds dit jaar echte dino’s rondlopen, viert Halloween! Het park baadt in een kleurrijk halloweenkleedje. Dansende heksen en andere griezels zorgen voor een leuke sfeer. Ondertussen leren de park rangers je ook graag wat bij over de dinosaurussen. Er is echter een klein probleempje dat het Halloweenfeest wel eens heel spannend zou kunnen maken: de park rangers zijn de controle over de dino’s volledig kwijt. De dino’s ontsnappen telkens opnieuw. Geen kooi of ketting is tegen deze oersterke monsters bestand. Denk jij dat je deze prehistorische reuzen onder controle kan krijgen? Kom hen dan zeker een handje helpen!

Op 31 oktober en 7 november blijft het park extra lang geopend en wordt de dag afgesloten met een spetterend vuurwerk. Plopsa Coo vormt tevens hét perfecte decor voor een magisch vuurwerkspektakel. De vuurpijlen worden afgeschoten met de beroemde Watervallen van Coo op de achtergrond.

Plopsa Indoor Coevorden

Wie een onvergetelijke dag in het mooiste indoorpretpark van Nederland wil beleven, moet naar Plopsa Indoor Coevorden gaan! De meer dan 25 attracties in het binnen- en buitengedeelte bezorgen Plopsa-fans van 2 tot 10 jaar een heleboel kriebeltjes. Dans in de K3-Disco, spring tussen Dansende Fonteinen, klim in Plops Speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, bewonder de kunstjes van Bumba in het nostalgische amfitheater en trotseer De Woeste Zee!

Bumba gaat op reis

Ontmoet de gekste clowntjes van het land en beleef te gekke avonturen samen met Bumba en z’n vriendjes! Deze show is zeker niet te missen voor de allerkleinsten!

Dagelijks in het Theater!

Halloween met Wickie de Viking: van 17 oktober tot en met 1 november 2015

In Plopsa Indoor Coevorden wachten Wickie de Viking en Halvar je op om samen een spannend halloweenavontuur te beleven tijdens hun leuke show! Daarna kan je zeker nog met Wickie en Halvar op de foto.

Sint Weekends: 21, 22, 28 & 29 november en 5 & 6 december 2015

Ook voor een bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden maakt Sinterklaas graag tijd. Hij maakt zijn opwachting in zijn favoriete Nederlandse indoorpark op 21, 22, 28 & 29 november en 5 & 6 december 2015. Het wordt een groot feest met leuke liedjes, vele dansjes en een bezoekje aan Sinterklaas op zijn troon! Oh ja, nog even dit: Je bent toch braaf geweest?

Kerst met Wickie de Viking: van 19 december 2015 tot en met 3 januari 2016

In Plopsa Indoor Coevorden beleef je dit jaar een onvergetelijke Vikingkerst! Het sneeuwt erg vaak in Flake waar Wickie de Viking woont. Geen wonder dat Wickie van sneeuw houdt. Kom jij samen met hem Kerst vieren in Plopsa Indoor Coevorden? Wickie neemt je mee op een spannend avontuur tijdens de Wickie Show en nadien kan je lekker dansen in de sneeuw!

Plopsaqua De Panne

Tijdens het najaar kan je ook nog terecht in De Panne voor spetterend zwemplezier in Plopsaqua. Het spectaculaire waterpark is elke week geopend van woensdag tot en met zondag. In de herfstvakantie elke dag geopend.

Wie een overzicht wil van de openingsuren en –dagen van alle parken, kan terecht op plopsa.be. Daar vind je ook alle informatie omtrent shows & events.