Jongeman vraagt vriendin ten huwelijk op sensationele achtbaan

Een jongeman heeft zijn vriendin op een briljante wijze ten huwelijk gevraagd. Tijdens een ritje op “The Voyage” in het Amerikaanse Holiday World deed de man zijn huwelijksaanzoek.

 

Alsof de alom gekende Houten achtbaan van The Gravity Group nog niet sensationeel genoeg was, deed de man bij zijn vriendin nog een hoop emoties loskomen toen hij een ring tevoorschijn haalde en zijn vriendin ten huwelijk vroeg.

Hij begon zijn verzoek met de woorden: We hadden ups en downs, twists en turns en soms ging het in een looping, maar zou jij mijn achtbaanvriendin willen worden?

De vrouw had het duidelijk niet verwacht en barstte van blijdschap in tranen uit. Zonder na te denken kwam er dan ook meteen een “ja” op zijn vraag. En zo werd het huwelijksaanzoek letterlijk een rollercoaster van emoties.

The Voyage heeft het record voor meeste air-time op een houten achtbaan met 24,3 seconden en kreeg in 2006 de prijs van “Beste nieuwe attractie” tijdens de uitreiking van het Amusement Today magazine. The Voyage is van 2007 tot en met 2011 verkozen tot beste houten achtbaan ter wereld.

De achtbaan heeft 5 ondergrondse tunnels en is 1.964 meter lang, wat het de tweede langste houten achtbaan ter wereld maakt. The Voyage is 50 meter hoog en haalt een snelheid van 108,5 kilometer per uur tijdens de first drop van 47 meter. Dit maakt de baan tot een topper en een must-to-do voor elke achtbaanfan.

 

 

 Bron: HLN