Holiday park licht tipje van de sluier op voor 2016

Dit jaar opende het park een Sky Fly attractie van Gerstlauer. De attractie, die door het leven gaat als Sky Fly, staat op de plaats van de vroegere Bounty Tower, een condor attractie. Deze nieuwe attractie is een schot in de roos, verschillende parken hebben deze attractie reeds gebouwd of gaan deze nog bouwen. Voor het komende seizoen heeft Holiday Park bekend gemaakt dat het een volledig nieuwe themazone rond de Sky Fly zal ontwikkelen.

De bestaande attracties rond de Sky Fly krijgen extra en nieuwe theming. Alles zal natuurlijk te maken hebben met het thema luchtvaart. De Sky Fly zelf zal voorzien worden van extra decoratie. De bestaande Balloon Race zal een luchtballonthema meekrijgen.. Maar dat is niet alles, er zullen ook 2 attracties bijkomen, maar ook een winkel en een restaurant.

Een kettingmolen zal er al zeker bijkomen, zijnde in een middeleeuws luchtvaart thema. Vlak naast de kettingmolen zie je een kleinere draaimolen met vliegtuigjes staan. Voor deze attractie en over het restaurant zijn nog geen concepten vrijgegeven.

Zoals je kunt zien op de concepttekeningen is elk vorm van luchtvaart vertegenwoordigd, van luchtballonnen, naar sportvliegtuigen, zweefvliegtuigen en niet te vergeten de allereerste vliegtuigconcepten uit de middeleeuwen. Het allereerste werkende model van de gebroeders Wright vind je dan weer terug op een gebouw vlak naast de Sky Fly.