Gezin kampeert in Plopsaland De Panne voor het goede doel

Een Nederlands gezin kreeg gisteren de unieke kans om te overnachten in het grootste pretpark van België, Plopsaland De Panne. Plopsa organiseerde in samenwerking met het online veilingplatform Vakantieveilingen.be een unieke veiling. De opbrengst ging integraal naar Make-A-Wish.

“Toen mijn oog op deze unieke veiling viel, wou ik er meteen voor gaan! We waren dan ook heel erg blij toen we na afloop de hoogste bieders bleken te zijn”, vertelt Suzan Roosendaal enthousiast. “Op deze manier schenk ik mijn twee zoontjes een onvergetelijke ervaring én dragen we een mooi steentje bij aan het goede doel.” Het Nederlandse gezinnetje, afkomstig uit Aalten, kreeg gisteren de unieke kans om met hun caravan midden in het park tussen de vele attracties te slapen. Zoals het een echt sprookjesachtige verblijfplaats betaamt mocht een ontbijt met de Plopsa-figuren niet ontbreken. Bovendien mocht het voltallige gezin 2 dagen lang genieten van alle attracties en shows in Plopsaland.

Plopsa organiseerde deze unieke veiling in samenwerking met het online Veilingplatform Vakantieveilingen.be. In afwachting van de opening van het Plopsa Hotel, konden liefhebbers reeds kans maken op een overnachting in Plopsaland De Panne. “Een droom van menig pretpark- en Plopsa-liefhebber!”, aldus CEO van de Plopsa Groep, Steve Van den Kerkhof. “We krijgen regelmatig bijzondere aanvragen of wensen toegestuurd. Hieruit blijkt dat het de droom van vele kinderen is om een keer te overnachten in een Plopsa-park.”

De opbrengst van de veiling gaat integraal naar Make-A-Wish, de stichting die al meer dan 25 jaar de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. “Door de veiling van dit arrangement kunnen we de droom van enkele kindjes waarmaken. Niet alleen van diegene die in Plopsaland De Panne hebben overnacht, maar onrechtstreeks ook van de kinderen die voor een wensvervulling in aanmerking komen. We zijn blij dat we ons op deze manier kunnen engageren voor het goede doel.”, zegt Van den Kerkhof. Ook Make-A-Wish is opgetogen met het initiatief. “Het gezicht van een gelukkig wenskind staat voor altijd in ons geheugen gegrift. Voor Make-A-Wish is dat werkelijk van onschatbare waarde. We zijn dan ook erg dankbaar voor alle steun die we ontvangen om wensen te kunnen blijven vervullen.”, zegt Sindy De Laet van Make-A-Wish.