Europa-Park opent Iers gebied in 2016

Nog niet zo lang geleden kondigde Europa-Park al aan dat ze hun park in 2016 groener gingen maken. Dit werd bekend gemaakt door een affiche met daarop een meisje met bouwhelm. De link naar het kindergedeelte werd daarmee gelegd. Ook het feit dat het op de oude Nivea themazone gebouwd zou worden bevestigde alleen maar dat de “Welt der Kinder” een make-over ging krijgen.

Nu wordt dit ook bevestigd door het park. Het kindergedeelte “Welt der Kinder” gaat op de schop en maakt plaats voor het 14e Europese land in Europa-Park. En dat land zal Ierland worden. Geruchten rond een Ierland thema waren er al langer maar worden nu dus officieel bevestigd door het park.

De grootste wijziging is een volledig indoorgedeelte. Hier zal je een indoorspeeltuin, café en souvenirwinkel terug vinden.

In het buitengedeelte zal er een soort van schommelboot terug te vinden zijn en ook een kinderrondritje. De track zal een 8-vorm hebben. Ook een nieuwe show met in de hoofdrol Ed Euromaus en zijn vrienden zal je kunnen bekijken in Ierland.

Wat er met de reeds bestaande attracties van het “Welt der Kinder” zal gebeuren is nog niet vermeld. Momenteel vind je er een Dinocaroussel, een bootvaart, een heege pull up toren en een vikingcarrousel terug.

2

Het nieuwe gedeelte zal open zijn in het voorjaar van 2016.

Bron: parkerlebnis.de