Eerste testritten Lightning zijn een feit

In Lewa Happy World werden de eerste testritten met Lightning gemaakt, de eerste ritten waren meteen succesvol. Deze mega coaster, van de hand van Mack Rides, heeft de hoogste looping ter wereld. Deze achtbaan bevat ook een Zero G Roll. Lightning, soms ook wel Flash genoemd, is maar liefst 1.287 meter lang, 61 meter hoog en haalt een snelheid van 115km/u.

 

 

In het park vind je uiteraard nog meer achtbanen terug, 8 om precies te zijn. Onder deze achtbanen vinden we heel wat bekende modellen terug uit de Vekoma-catalogus, maar gebouwd door de Japanse bouwer Togo. Zo is er een boomerang, SLC, gelanceerde motorbike achtbaan, zoals Booster Bike in Toverland, een mijntrein, enzovoort.

Lightning was de laatste achtbaan die nog moest openen in het park, op een POV filmpje kan je merken hoe indrukwekkend deze achtbaan geworden is.

 

 

Filmpjes: Mack Rides, MiyaPA Masane