California’s Great America kondigt nieuwe attractie aan

California’s Great America en Electronic Arts (EA) zullen een samenwerking aan gaan om een nieuwe, unieke ervaring te creëren. De nieuwe, dynamische attractie zal elementen en figuren bevatten uit de EA-game Mass Effect. Deze game serie werd ontwikkeld door BioWare, de attractie opent volgend seizoen in een volledig vernieuwde Action Theater.

De nieuwe attractie zal heel wat hypermoderne technologie bevatten die speciaal voor Great America ontwikkeld werd. 4D-beelden en heel wat ongelooflijke effecten zullen de bezoekers mee in het avontuur nemen.

De bezoekers zullen een opwindend avontuur beleven in de ruimte waar ze door ongelooflijke landschappen zweven, het opnemen tegen reusachtige vijanden en uiteindelijk de aarde redden.

“Samenwerken met een wereldleider in de game industrie stelt ons in staat om een ongelooflijke ervaring te bouwen voor onze bezoekers,” vertelt de CEO Raul Rehnborg. “De combinatie van technologie en creativiteit van de game zal een volledig nieuwe vorm van entertainment verzorgen in het park.

Mass-Effect-31

 

Mass Effect is een actierollenspel van spelontwikkelaar BioWare voor de PlayStation 3, Xbox 360 en de pc. De Xbox 360-versie werd uitgebracht in november 2007 door Microsoft Game Studio’s en de pc-versie in mei 2008 door Electronic Arts.

Het spel speelt zich af in het jaar 2183. De speler bestuurt Commander Shepard, een elitesoldaat en officier op het schip SSV Normandy.