Bouw nieuw Drachenburg hotel begonnen bij Legoland Duitsland

LEGOLAND Duitsland Managing Director Martin Kring , vice-district administrator Monika Wiesmüller Schwab en de burgemeester Gerhard Jauernig Günzburger stoppen de eerste spade in de grond voor de bouw van een baanbrekend nieuw hotel genaamd Drachenburg in LEGOLAND Duitsland Resort.

 drachenburg 2

Met de komst van het nieuwe Drachenburg Hotel zal de capaciteit van de accommodatiemogelijkheden verhoogd worden met 34 kamers, goed voor 136 bedden. Het hotel zal haar eerste gasten kunnen ontvangen bij de aanvang van seizoen 2016. Samen met het Ritterburg hotel en het Königsburg hotel, zullen in  het vakantiedorp 136 kamers zijn met in totaal 622 bedden.

“Ons resort is populair bij de gasten uit Duitsland en de naburige buurlanden, waar we ook een groeiende populariteit merken. De vraag naar pakketreizen ligt dan ook hoog, om deze reden willen wij meer accommodaties openen in ons vakantiedorp. De kastelen zijn enorm populair bij onze gasten, daarom kozen we opnieuw voor een kasteel, ditmaal met drakenthema.” Vertelt Martin Kring, CEO van het park.

Net als Ritterburg zal dit kasteel beschikken over 34 kamers, verdeeld over twee verdiepingen. De familiekamers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed en apart slaapgedeelte voor de kinderen. Elke kamer zal een drakenthema krijgen.

“We spreken met Drachenburg over een investering van €4.5 miljoen. Ik ben zeer blij dat we opnieuw ons resort kunnen uitbreiden. Voor de bouw doen we voornamelijk beroep op lokale bouwfirma’s.” Vult CEO Martin Kring aan. “Verder gaan we ook 25 extra kampeerplekken creëren. Ook voor het personeel zullen op het domein 60 een- en tweepersoonskamers gebouwd worden.”