89-jarige Jan Blees test achtbanen in Hellendoorn

Je bent nooit te oud om… plaats te nemen in een achtbaan! Dat bewijst de 89-jarige Jan Blees. Blees doet niets liever dan roetsjen van de meest spannende achtbanen. Elk jaar bezoekt hij met zijn hele familie een pretpark om daar alle achtbanen te trotseren. Toen zijn kleinzoon Tristan een vacature van achtbanentester zag op www.uitmetkorting.nl, twijfelde hij geen moment en gaf zijn opa op in de categorie ‘senioren’. Uit alle inzendingen werd opa Blees verkozen tot officiële achtbanentester. Aanstaande zaterdag 26 november begeeft Jan zich naar Avonturenpark Hellendoorn waar hij drie spannende achtbanen gaat testen. Zal opa Blees een gil slaken in de Rioolrat, met stalen zenuwen de Tornado trotseren of met zijn armen in de lucht een ritje in de Donderstenen maken?

Over Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de prachtige bossen ligt het gezelligste familiepretpark van Nederland; Avonturenpark Hellendoorn! De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en de wachttijden voor de attracties zijn kort. Met ruim 30 topattracties, diverse shows en leuke activiteiten is er voor iedereen veel te beleven.

Vanaf 3 oktober tot en met 1 november wordt het park omgetoverd tot het domein voor heksen en andere griezelige figuren tijdens Heksendoorn. De attracties zijn dan nog spannender dan anders. De dappere bezoekers kunnen de Griezel Grot betreden, een super spannend ondergronds spookhuis, of de griezelshow bekijken. De allerkleinsten kunnen met de Vrolijke Vogelverschrikkers op stap in het maïsdoolhof.