Tripsdrill viert halloween

Schaurige Altweibernächte

 

Eens de duisternis valt toont het eerste themapark van Duitsland haar duistere kantje. Gekke kuisvrouwen en boeren maar ook gevangenen en spinnen duiken op in de omgeving van de grootste attracties.

Tijdens enkele weekends in oktober kunnen de bezoekers de enge kant van Tripsdrill ontdekken, tijdens het Halloween event ‘Schaurige Altweibernächte’. In het Waschhouse en het Rauhe Klinge kasteel zullen twee scare mazes opgebouwd worden. In deze mazes zijn er veel enge scènes verwerkt, speciale effecten en rookmachines.

Een dertigtal acteurs zullen in de mazes en de zagerij aan de houten achtbaan Mammut de gasten schrik aanjagen. Omwille van de familiale kant van Tripsdrill zal dit evenement familievriendelijk zijn, maar ook voor de echte Halloween fans is een enge ervaring gegarandeerd!

Er vinden nocturnes plaats op 10, 11, 17 en 18 oktober.

 Nachtparkplan_mit_Legende

De Halloween attracties:

Scare maze Rauhe Klinge: Een kasteelgevangenis met geheime gangen en een mistig bos, dat is wat je kan verwachten in de scare maze Rauhe Klinge. Een avontuurlijk pad leidt je doorheen het kasteel, waar donkere gedaantes je op de hielen zullen zitten!

Scare maze Waschhaus-Wahn: Bij zonsondergang komen de enge wezens van het washuis in Tripsdrill tot leven. Terwijl je een weg baant tussen het wasgoed woedt er een onweer. De gekke kassiers, kleermakers en vrouwen die de was doen zullen je ongetwijfeld kippenvel bezorgen.

Mammut – Spider alarm in the saw mill: ‘s nachts overmeesteren ze de houten achtbaan. Een spinnenplaag is uitgebroken in de houtzagerij aan de houten achtbaan Mammut! Tussen de houten constructies zullen duistere schaduwen dwalen.

Voor het eerst in de geschiedenis zal je enkele achtbanen in het donker kunnen beleven. Mammut, G’sengte Sau en Karacho blijven geopend tot 21 uur.

Het Halloween-evenement start om 18 uur en loopt af om 21 uur. Het Halloween-evenement zit inbegrepen in het dagticket.

Een bezoek vanaf 18 uur is ook mogelijk, de prijzen:

Volwassen en kinderen vanaf 12 jaar:  € 9,00
Kinderen tussen 4 en 11 jaar:  € 7,00