Six Flags St. Louis opent Fireball in 2016

In Six Flags St. Louis zal het er vanaf 2016 heet aan toe gaan, het park opent Fireball, een volledig nieuwe looping Thrillride. De berijders zullen een enorme adrenalinekick krijgen wanneer ze voorwaarts, achterwaarts en ondersteboven gaan.

 

 

Bij Fireball zullen de berijders voorwaarts en achterwaarts door een looping gaan, eerst schommel je heen en weer tot er voldoende snelheid opgebouwd is om volledig ondersteboven te gaan. Een serie van 360° rondjes volgt door de looping waarbij je af en toe volledig ondersteboven zal stilhangen.

“Deze attractie met hoog thrillgehalte combineert spanning en opwinding; dit wordt een favoriet voor tieners en hun familie,” vertelt Dave Roemer, de parkdirecteur. “Fireball zal het soort adrenaline bezorgen dat onze bezoekers verwachten van Six Flags St. Louis.”

 

Enkele feiten:

  • 23 meter hoog
  • 24 stoeltjes, waarbij je naar elkaar kijkt of rug aan rug zit
  • 360° looping
  • Hang time wanneer je ondersteboven stil hangt

 

Deze nieuwe attractie zal gebouwd worden in de Illinois zone van het park waar momenteel de Rush Street Flyer staat. Fireball zal openen aan het einde van de lente van 2016.