Parc Saint Paul wordt griezelig eng tijdens Halloween

Parc Saint Paul is een park gelegen in het dorpje Saint Paul dat vlak naast Beauvais ligt. Het park heeft verschillende leuke kinderattracties en verschillende achtbanen. De 2 topbanen van het park zijn Wild Train en Formule 1, beide van de Russische bouwer PAX. Ook een droptoren, log flume en spookhuis vind je in dit parkje terug.

 

Ook met Halloween kan je griezelen in dit park, en dit van 10 oktober tot 1 november. Het park heeft geen nocturne opening. Een leger van pompoenen, monsters, spoken en heksen verwelkomen je voor een behekste dag.

Traditioneel voor het park is dat iedereen verkleed komt. Je kunt je ook verkleden in de speciale Halloween kostuumwinkel en je kan je laten schminken in de grimeerstand.

In Park Saint Paul maak jij Halloween!

1

Bron Parc Saint Paul.

Foto’s: 5zintuigen; Lusile17.centerblog, Parc Saint paul