Parc Asterix organiseert Peur Sur Le Parc

‘Peur sur le Parc’ wordt gehouden van 17 oktober tot 1 november. Voor deze gelegenheid wordt het Franse themapark omgetoverd tot een park waar de angst centraal staat. Enge wezens en geesten staan opnieuw paraat voor de zevende editie van dit evenement. Dit jaar staan er 5 nocturnes op het programma.

Wat valt er allemaal te ontdekken?

La Maison de la Peur: Geen angst? Zelfs niet in het donker? In deze maze loopt u tussen vampiers, zombies en andere enge wezens. Dit huis wordt bestempeld als zeer eng en is niet geschikt voor kinderen en gevoelige zielen, toegang pas vanaf 16 jaar.

 

La colère d’Anubis: In het museum van Le Havre, worden boze geesten bevrijd uit de collectie van oude Egyptische objecten. Als je hen uitdaagt, weet niemand hoe ze zich zullen manifesteren. Betreed het pand op eigen risico, maar wees alert… Vermijd ten  allen tijde het ontwaken van de wraak van Anubis!

 

Straat animatie: Een vreemde vloek hangt boven het oude Parijs. Spoken, heksen en kwade geesten verenigen zich… Let op voor enge ontmoetingen! De straten worden belaagd door vreemde wezens, enge karakters en andere monsters. Een ontmoeting blijft niet uit… Arachnophobia, de plek voor de fans van horror en angst. Kan je het beest overleven dat huist in deze zone, prijs jezelf dan maar gelukkig…

 

5 nocturnes op 17, 24, 29, 30 en 31 oktober van 17u tot 22u

De dag loopt ten einde, de schaduwen worden enger, de geluiden vreemder… Er hangt een rare sfeer… Kan jij ontsnappen aan “Leatherface” de gek met zijn kettingzaag tijdens de 4 nocturnes?

Op 31 oktober organiseert het park een speciale avond met vuurwerk en verrassingen van alle soorten zorgen voor de nachtelijke sfeer.

 

Andere attracties:

 

  • Le Transdémonium: in dit labyrint dwalen enge geesten en spoken rond.
  • Le Chemin des Sorciers: Door een vloek wordt ‘la Nationale 7’ enger dan ooit. Stap aan boord van een oude rammelbak en rijdt doorheen een terrein vol valstrikken, heksen en pompoenen.
  • Les Chaudrons Infernaux: een boottocht die je niet alleen zal beleven, spoken en geesten zullen je vergezellen…

 

Voor de jongste Galliërs.

Mission perdue: Een spookhuis voor het ganse gezin. Jong en oud worden “verwelkomd” om vreemde planeten te verkennen. Wie weet ontdekken ze wel nieuw leven… Vanaf 12.00u is deze 3D-ervaring geopend.

In de Village worden de jongste ook onderhouden met verhalen over de Romeinen en Galliërs en hun geschiedenis.

 

Bron: Wonder World Web