Olmense Zoo organiseert comedy avonden

De Olmense Zoo lanceert dit jaar ComedyAnimals in zaal Karibu. In september gooien Vitalski en An Nelissen zich met veel plezier (figuurlijk) voor de leeuwen. Een komische aanrader van formaat!

Vitalski is de grootste conferencier van onze natie. Hij brengt stand-upcomedy maar tegelijkertijd is hij een subliem dichter en boven alles een rasverteller. Zo combineert hij humor met een goed, stevig verhaal. Overal waar Vitalski opduikt, weerklinkt een waterval van schaterlach, maar ook van koude huiver. Een grapdichtheid en gevarieerdheid om bij te duizelen, een avond lang door lachen zonder genade!

An Nelissen speelt al meer dan 40 jaar theater en is ook bekend van enkele televisiereeksen (o.a. Langs De Kade, Kriebels en Familie). Sinds ze in 1997 solovoorstellingen begon te spelen, groeide ze uit tot één van de populairste comédiennes van Vlaanderen. An is een vaste waarde in de Vlaamse culturele centra en haar shows bereiken een breed publiek, terwijl ze inhoudelijk toch steevast moeilijke onderwerpen aankaart. Een unieke artiest met een verbazingwekkend talent om iedereen in het publiek te raken.

Programma

  • 30 u Deuren open
  • 30 u Vitalski
  • 15 u Pauze (ca. 30 min.)
  • 45 u An Nelissen
  • 30 u Einde

Gezellig theatercafé voor en na de voorstelling!

Prijs

  • € 10 pp
  • e-tickets in voorverkoop via onze webshop