Monsters strijken neer in Parque des Atracciones

Van 3 oktober tot en met 2 november kan men in het Madrileense park niet om de monsters en gedrochten heen.  In een Zuiders sfeertje kan u tijdens deze dagen genieten van een zeer eng Halloween.

Wat er te beleven valt:

The Walking Dead Experience

‘The Walking Dead’ komt van het beeldscherm tot leven in het park. Deze horrorattractie is een vast horrorhuis dat het hele seizoen bezocht kan worden. Hiervoor dient wel een supplement betaald te worden van 5 euro.

Deze maze is volledig gebaseerd op de serie en tot in detail na gebouwd. Men zal er meerdere scenes herkennen zoals het ziekenhuis, waar alles begon. Het gemeentehuis, de gevangenis en het Terminus station.

De bezoekers ervaren een nieuwe vorm van horror, ze zullen alle angsten doorstaan die de mensen uit de serie ook doorstonden.

Insidious: The Other Side

Paranormale verschijnselen komen tot leven in Madrid.

Om in deze maze te overleven moet je uit de handen blijven van de onderwereld. Met groepjes van zes personen zal je ongeveer 7 minuten rond dwalen in deze maze.

Necropolis: El Reino De Las Almas Perdidas

Je zal op een spirituele reis gaan naar een andere dimensie onder de leiding van een voodoo meester. Hij is een ware heerser van alles wat bovennatuurlijk is.

Hospital de los muertos: Exorcismo

In deze maze moet je de zaklamp van je Gsm of Smartphone gebruiken om de uitweg in het donker te vinden.

Onderzoeken hebben uitgewezen dat de bewoners van het asiel geen mentale ziekte hadden. Na een aantal gedragstesten heeft men  geconcludeerd dat een paranormaal verschijnsel bezit nam over hun hele lichaam. Een bezoek aan dit ziekenhuis is zeker een unieke ervaring aangezien je ze misschien niet zal kunnen navertellen.

Loop door de kamers van dit gekkenhuis en help ons met ons onderzoek. En … Denk er aan!  Niet te veel lawaai maken,de doden storen kan zeer negatieve gevolgen hebben.

Nickelodeon Funhouse.

Deze maze is er speciaal voor de kinderen en hun familie. Je zal met je familie een reis maken doorheen een Halloween ervaring. Onderweg zal je een mysterie moeten oplossen.

Tijdens de echte Halloween nacht blijft het park maar liefst geopend tot 01.00 uur.