Lightwater Valley wordt Frightwater Valley tijdens Halloween

Tijdens Halloween overspoelt het park met allerlei enge geesten en beestige gedrochten, waakzaamheid is aangeraden! Je hebt keuze uit mini, mega en ultimate horror ervaringen, maar denk er aan… Hoe donkerder het wordt, hoe enger!

Wat er te beleven valt:

Trick or Treat Doors: Klop zo luid mogelijk, maar let op, je weet niet of je een snoepje krijgt of je zal schrikken!

Monster Puppet Show: Mis deze spectaculaire show niet, UV licht en poppen vormen de show die vol vriendelijke geesten zit. Deze show is geschikt voor het hele gezin, je kan mee dansen en zingen met je favoriete Halloween liedjes!

Lightwater Express: Wie weet welke enge geesten je zal ontmoeten aan boord van deze trein? Durf je de rit aan, die vertrekt uit het Ultimate Station? Hou je stevig vast want de Scare Train komt er aan!

Cabin in the Woods: Durf jij de afgelegen pub in het woud te bezoeken? Deze enge scare maze is zeker niet voor bangeriken. En er is een reden waarom dat laatste rondje ook het allerlaatste rondje noemt…
Om 18.15 uur vindt er een spectaculaire finale plaats. Het event gaat door op 30 en 31 oktober. De attracties blijven geopend tot 18 uur, The Ultimate, Skate Karts en Swan Boats sluiten wanneer het donker wordt.