Koning Pompoen is baas tijdens Halloween in Safaripark Stuckenbrock

Hier is de pompoen baas…

Op 17 en 18 oktober zal van 10 tot 18 uur het park in teken staan van een familiaal Halloween evenement.

Geesten, heksen en spoken hebben het park betreden. We gaan samen pompoenen snijden, een trip maken naar een dromerig sprookjesland genaamd “Magic Forest”, en de uitweg zoeken in het Maïsdoolhof… Kinderen jonger dan 14 jaar mogen verkleed komen.

Vanaf 18 uur begint de Mega Horror avond.

In een vergeten hoekje aan de rand van het Teutoburgwoud vind je pure horror terug. In dit woud streek een eng Kermis volkje neer. Ver weg van de beschaving in een geheim hoofdkwartier. Enge wezens en freaks lijden onder de dominantie van de genadeloze directeur. Ze worden gedwongen tot het werken in het circus…

Vanaf 18 uur komen in het park de freaks tot leven, het park zal ook gedecoreerd worden. De Freaks zullen de attracties bedienen, de marktkramen uitbaten en je vind ze ook terug in de mazes ‘Carnival of Horror’ en ‘Forest Maze’ tijdens de Freakshow en de Danger Zone. De avond wordt afgesloten met een spectaculair vuurwerk.

Tijdens dit event zullen honderden gedrochten over heel het park terug te vinden zijn. Vier professionele make-up artiesten zorgen voor het schminken en aankleden. De scare zones en mazes zijn niet geschikt voor kinderen.