Halloween wordt een waar bloedbad in Océade

Van zaterdag 31 oktober tot en met vrijdag 6 november staat Océade weer helemaal in het teken van Halloween. Jullie kunnen er niet alleen genieten van het grootste aanbod aan glijbanen in België, maar ook lekker griezelen! Elke dag om klokslag 15 uur wordt Océade omgetoverd tot een heus bloedbad. Geen echt natuurlijk, maar via een speciale procedure kleurt het water van het park akelig bloedrood! Voor jouw gezondheid of zwemkledij hoef je niet te vrezen: de kleurstof is een natuurlijk product dat 100% veilig is en geen vlekken maakt. Na zo’n drie kwartier is deze nachtmerrie voorbij. Tot de volgende dag…

Ook de animatie is in het teken van Halloween: tussen 14 en 16u toveren schminksters de jongsten met waterproof grime om in hun favoriete griezelfiguur.

Kom langs!