De nieuwigheden voor Six Flags New England in 2016

Six Flags New England, de Coaster Capital van New England kondigde de komst aan van een sensationele nieuwe attractie. De Fireball zal het ultieme adrenaline- en thrillgevoel bieden. Hiermee blijft het park de nieuwste attractie technologie toevoegen.

 

 

“Wij vinden het zeer belangrijk om een ongelooflijke, unieke ervaring te bieden aan onze bezoekers,” vertelt John Winkler, de parkdirecteur. “Elk jaar zijn we enorm blij iets nieuws te kunnen aanbieden aan onze bezoekers en dit jaar is geen uitzondering. Ons team is opgetogen met de komst van onze 12de achtbaan in de lente van 2016.”

NVDR: Fireball wordt niet door iedereen beschouwd als achtbaan, maar eerder als thrillride.

 

Fireball biedt een unieke beleving aan in Six Flags New England:

  • Een opwindende rit waarbij je oog in oog zit
  • 360⁰  looping
  • De trein gaat ook achterwaarts
  • Meer dan 23m hoog
  • Ongeveer twee minuten genot

 

Deze nieuwigheid zal in de Rockville zone komen. Fireball zal openen in de lente van 2016.

Het park kondigt ook met heel veel plezier een verandering aan. De iconische achtbaan Bizarro, gebouwd door Intamin en geopend in 2000 zal een nieuw thema krijgen. De nieuwe naam zal Superman The Ride worden. Bizarro zal in 2016 overmeesterd worden door zijn krachtige vijand Superman. De iconische achtbaan werd nog verkozen tot een van de beste achtbanen door USA TODAY in 2015.

Om een nog betere ervaring te bieden zal Superman The Ride superhelden muziek krijgen en een volledig nieuwe aankleding. De berijders zullen zich Superman wanen wanneer ze de 64 meter hoge lifthill beklimmen en tegen 124 km/u door de baan razen. De achtbaan geeft een krachtige, bochtige rit vol airtime. De achtbaan heeft een lengte van 1.645 meter.