Summer Xmas is goed voor 8000 bezoekers in Holiday Park

Het hoogtepunt van de zomerevenementen in Holiday Park is Summer Xmas, dat in augustus wordt gevierd in het park. Nog tot 23 augustus is het park omgetoverd tot een kitscherig Kerstmis wonderland. Op maandag 10 augustus bezochten maar liefst 8000 bezoekers het park dat open bleef tot 22.30u. Tijdens dit evenement, dat twee weken zal duren, worden de bezoekers getrakteerd op dagelijkse kerstoptochten met prachtige praalwagens en kostuums, er wordt extra straatanimatie voorzien en de Kerstman zorgt samen met zijn Kerstmeisjes voor een Kerstsfeer bij zomerse temperaturen.

Op vrijdag en zaterdag vindt het evenement plaats. Voor live muziek wordt gezorgd door de band “Tropical Xmas”. Op Zuiderse klanken en kerstmuziek kunnen de bezoekers de benen los gooien. Bakkerij Lebkuchen Schmidt bakt samen met de kinderen lekkernijen, de avond wordt afgesloten met een groots vuurwerk. Het park is op deze dagen geopend tot 22.30 uur.

Op maandag werd al een voorproefje van de “Summer Xmas avonden” gegeven tijdens de “nacht van de abonnees.” Op deze avond bedankte het park haar trouwe bezoekers en inwoners van Hassloch. “We zijn zeer tevreden over de feedback die we krijgen van onze trouwste bezoekers en abonnementhouders. Dit niet enkel onze trouwste gasten, maar ook de meest kritische wat ons er toe inspireert voortdurend te blijven verbeteren,” verteld Park manager Bernd Beitz. Intussen is het aantal abonnementshouders opgelopen tot meer dan 5000.

Na het Summer Xmas evenement staan ook nog “Summernights“ op de planning. Op deze avond zijn Andalusissche  muziek te horen in het park. Flamenco en live muziek van de Gipsy Kings staan dan centraal. Deze Summernight gaat door op 29 augustus.

Op 5 september vindt het evenement “Carnaval Brazil Summer Night” plaats. Op deze avond kan men genieten van Capoeira en limbo.