Fotoalbum: Legoland Billund

Legoland Billund is ongetwijfeld het bekendste pretpark in Denemarken. Dit was het eerste Legopark en opende 1968. In het park zijn meerdere themagebieden terug te vinden, opgebouwd uit miljoenen legoblokjes.

Miniland is ongetwijfeld de meest indrukwekkende zone als het gaat om legobouwwerken. Heel wat bekende gebouwen van over de hele wereld werden hier uitgebouwd.

De grootste attracties in het park zijn Viking River Splash, een rapid river waarbij je vertrekt via een lift om nadien van een glijbaan te glijden, X-treme Racers, een wilde muis van Mack Rides en Polar X-plorer, de nieuwste achtbaan van het park, deze heeft een drop sectie en werd gebouwd door Zierer.

Op hun trip doorheen Denemarken bezochten de Themeparkfreaks het park en brachten heel wat foto’s mee.

er zijn geen afbeeldingen gevonden