Dierenpark Emmen verwelkomt nieuwe zeeleeuwen

Dierenpark Emmen heeft sinds kort zes zeeleeuwen. De zes vrouwtjes komen uit twee dierenparken uit Duitsland en Engeland en variëren in leeftijd van 1 tot en met 7 jaar. Deze dieren zijn bestemd voor WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, het nieuwe park dat op 25 maart 2016 de poorten opent.

In WILDLANDS zal de groep samenleven met de vijf pelsrobben die Dierenpark Emmen vorig jaar nieuw heeft gekregen. Op dit moment wordt er hard gebouwd aan WILDLANDS op de Noordbargeres in Emmen. Het nieuwe verblijf voor de pelsrobben is dusdanig groot dat Dierenpark Emmen de groep graag wilde uitbreiden met deze zeeleeuwen.

De zeeleeuwen zijn een aantal weken geleden al gearriveerd in Emmen, maar verbleven achter de schermen om te wennen aan elkaar en aan de pelsrobben. Vrijdagavond, tijdens de laatste Zoomeravond van Dierenpark Emmen, zijn de zeeleeuwen Jazz en Pam aan de abonnementhouders voorgesteld.