De AFAS Sprookjesweken bij de Julianatoren

Tijdens de AFAS Sprookjesweken in de Julianatoren ontmoet je al jouw favoriete sprookjesfiguren. Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en vele andere bekende sprookjesfiguren geven de hele maand augustus elke dag maar liefst vier shows. Iedere zaterdag in augustus is het extra feest. De Julianatoren is op deze zomeravonden namelijk geopend tot 20:00 uur. Met op iedere zaterdagavond een andere extra Sprookjesmusical.

 

Spetterende show vol muziek

Vorig jaar vond voor het eerst het Sprookjesconcert plaats. Duizenden kleine bezoekers bezochten deze warme show vol muziek. Spannend, levendig en vooral een hele boeiende show. Bekende Nederlanders als Sita, Geert Hoes en Maud Mulder zullen de rol vertolken van je favoriete Sprookjesfiguren.

 

Zomeravonden

Op iedere zaterdag in augustus is de Julianatoren geopend tot 20:00 uur. Met elke zaterdag een andere extra mini-musical. De show is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer informatie vind je op www.julianatoren.nl.