Warm welkom voor ijsberen in Dierenpark Emmen

IJsberen Noordje en Lale, twee reusachtige en prachtige koele dames hebben zich officieel aan de bezoekers van het park gepresenteerd. Beide ijsberen hadden geen enkele moeite met de hoge temperaturen en speelden volop op het land en natuurlijk in hun zwemwater. Terwijl kinderen ijsjes maakten voor de ijsberen en andere dieren, liepen Lale en Noordje rond in hun nieuwe verblijf en maakten op zijn tijd een verfrissende duik.

Lale en Noordje krijgen een prominente plek in dit park. Zij zijn het ‘boegbeeld’ van het ijzig koude klimaatgebied Nortica. Daar krijgen de ijsberen een verblijf van ruim 7000 m2. Het leefgebied bestaat uit veel land, maar ook uit een groot bassin waarin de ijsberen kunnen zwemmen. Bezoekers kunnen de ijsberen dan zowel onder als boven water bekijken.

Noordje en Lale zijn vanaf vandaag dagelijks te zien in Dierenpark Emmen en vanaf het voorjaar 2016 natuurlijk ook in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen!