Walibi Holland pakt groots uit met zomerfestival Summer Vibez

Dit jaar pakt attractiepark Walibi Holland weer groots uit met hét zomerfestival van het jaar; Summer Vibez: een overdosis zomer! Er zijn dit jaar een aantal nieuwe activiteiten én een extra festivaldag aan het event toegevoegd.

Het attractiepark organiseert het zomerfestival voor de vijfde keer. Dit keer vindt het festival maar liefst op vijf woensdagen plaats! Tijdens het festival is het park tot 23.00 uur geopend en vinden er, naast het hardgaan in de thrill rides, vele extra activiteiten plaats. Zo kunnen gasten bijvoorbeeld keihard gaan tijdens een van de spectaculaire wateractiviteiten of uit hun dak gaan op dance beats van diverse DJ’s! Na al die inspanning kunnen gasten heerlijk chillen in het gras met een cocktailtje! Nieuw dit jaar is de Ibiza Foam Party; een heuse schuimparty zoals je deze normaal gesproken alleen op Ibiza tegen komt. Daarnaast kunnen bezoekers helemaal los gaan tijdens de Color Explosion: tijdens heerlijke dance beats worden gasten ondergedompeld in verschillende kleuren!

Algemene informatie

Summer Vibez vindt plaats op 15, 22 & 29 juli en 5 & 12 augustus in attractiepark Walibi Holland. Het attractiepark is tijdens Summer Vibez van 10.00 uur tot 23.00 uur geopend. Tijdens het festival wordt het park getransformeerd naar een festivalterrein waar bezoekers, naast alle thrillrides, de hele dag hard kunnen gaan tijdens verschillende extra zomeractiviteiten.

Zoover Award

Overnachten tijdens Summer Vibez kan op het naastgelegen vakantiepark Walibi Village. Het vakantiepark heeft onlangs een Zoover award gewonnen. Bezoekers geven het vakantiepark een 8 op Zoover. Ook wordt het attractiepark, Walibi Holland, goed gewaardeerd onder bezoekers. Het park staat in de top 10 van Europese attractieparken (gebaseerd op de cijfers van Zoover).

Tickets Tickets voor Summer Vibez zijn verkrijgbaar vanaf €27,50 via www.walibi.nl.

Datum: 15, 22 & 29 juli en 5 & 12 augustus 2015

Locatie: Walibi Holland, Biddinghuizen

Tijd: 10.00 uur – 23.00 uur

Info: www.walibi.nl/summervibez