Skyline Park blikt vooruit op 2016

Skyline Park is een Zuid Duits pretpark dat een mooi aanbod aan attracties aanbiedt. De thrillseekers komen er zeker aan hun trekken in enkele intense attracties en grotere achtbanen. De kleinsten kregen sinds kort een zeer mooi, nieuw gebied vol attracties op hun maat.

 

In 2016 zal het park haar aanbod opnieuw uitbreiden met een attractie die nog nergens anders in de wereld terug te vinden is. Eigenaar en CEO van Skyline Park vertelde op een persconferentie het volgende over de investering: “Wij zijn van plan om het komende jaar iets te bouwen voor jonge volwassenen en tieners, met de nodige portie adrenaline.”

Om deze nieuwe attractie te bouwen kocht het park extra gronden aan de Oostelijke kant, vlakbij de snelweg, zodat het park binnenkort ook duidelijk op te merken zal zijn.

De CEO vervoegde zijn uitleg met de woorden: “De nieuwe attractie zal geen klassieke achtbaan worden, maar zal wel iets met rails te maken hebben. Deze enorme innovatieve attractie bestaat in deze vorm nog nergens anders.”

Bron: Parkerlebnis