Puy du Fou wint de grote prijs voor groeiende ondernemingen

Puy du Fou, dat de 2de topbestemming in Frankrijk is, na Disneyland, ontving op woensdag 1 juli de prijs van beste onderneming in de toeristische sector. Een onderdeel van de Grand Prix van Growth Enterprises. De omzet van Puy du Fou ligt tussen de 20 en 100 miljoen euro.

De Grand Prix wordt georganiseerd door de Lead League in samenwerking met het Franse ministerie van Economie en Financiën. Dit event beloont Franse bedrijven die een sterk groeiende omzet hebben meegemaakt in de afgelopen 3 jaar. Voor het uitreiken van deze prijs wordt er rekening gehouden met:

  • Groei van de omzet in de afgelopen jaren
  • Duurzaamheid en winstgevendheid
  • Creëren van banen
  • Innovatie
  • Het ontwikkelen van het groeipotentieel
  • Leiderschap en management
  • Sociale verantwoordelijkheid en milieu.

Puy du Fou is een wereldwijd uniek park dat gedurende vele jaren aan zijn artistiek karakter gebouwd heeft. Het winnen van deze award is dan ook meer dan terecht.

Bron Parkstrip.