Plopsa Indoor Coevorden stunt omwille van vijfde verjaardag

Plopsa Indoor Coevorden blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Om dit te vieren genieten alle vijfjarigen een hele zomer lang gratis toegang tot het indoorpark!

 

Plopsa Indoor Coevorden bestaat exact vijf jaar. Omwille van deze speciale gelegenheid krijgen alle vijfjarigen op vertoon van een ID of ander bewijs waarop de geboortedatum duidelijk vermeld staat gratis toegang tot het park.

“Het idee is ontstaan doordat we iets wilden doen rond het verjaardagthema.”, legt Harold de Vries, parkmanager van Plopsa Indoor Coevorden, uit. “En wat is er leuker dan iedereen die even oud is als Plopsa Indoor Coevorden een onvergetelijke dag te bezorgen? Kinderen van vijf jaar oud vallen bovendien perfect binnen onze doelgroep. Het attractieaanbod is uitermate geschikt voor twee- tot tienjarigen. Al weten we uit ondervinding dat mama’s en papa’s hier ook graag een hapje komen eten of iets drinken terwijl de kids zich uitleven op de veilige attracties!”, lacht hij.

Een leuk extraatje, niet alleen voor de vijfjarigen maar ook voor alle andere kinderen, is dat gedurende de maanden juli en augustus een gloednieuwe show plaatsvindt in het Theater. Naast de dagelijkse Bumba Show, maken Maya de Bij en haar vriendjes immers hun opwachting in Plopsa Indoor Coevorden met een leuke liveshow.