Paramount Londen weer stapje dichterbij

Een nieuw megapark genaamd ‘Paramount’, dat in Kent (ongeveer 60km van Londen) gebouwd zal worden, is weer een stapje dichter bij de opening. Onlangs werd er immers een stuk grond van 7 hectare aangekocht. Dat is nog maar een peulenschil, want het park zou 100 hectare groot worden.

Directeur David Testa is blij, de droom om een nieuw trekpleister te bouwen is weer wat dichterbij gekomen. Naast een pretpark zal het gebied ook een theaterzaal voor 1500 mensen, een conferentiecentrum, meerdere hotels en een gigantisch waterpark bevatten. De attractie worden aangekleed naar Films en Tv-series van Paramount zoals Mission Impossible en Star Trek.

Er zou ook een deal gesloten zijn met BBC om enkel van hun series te gebruiken.

Het park zou dagelijks zo een 40.000 bezoeker moet trekken, daarmee word het dus een deftige tegenstander voor parken als Disneyland Parijs, Europapark en de Efteling.

Het is de bedoeling dat de bouw eind 2016 kan beginnen. In dat geval zou het resort in de lente van 2020 open kunnen.

Bron Kentnews.co.uk