Nog meer attracties sluiten in Disney World

Nadat we op onze website al bekend maakten dat de Speedway en de DisneyQuest zouden verdwijnen wordt nu ook nog eens aangekondigd dat The Magic of Disney Animation zal sluiten.

De attractie bestaat al vanaf de opening van het park. Het heeft echter veel van zijn glorie verloren. In de beginjaren kon je hier de tekenaars van Disneyproducties aan het werk zien. Maar dat werd al enige tijd geleden veranderd. Nu kan je er een film zien en kom je daarna in een deel met interactieve stukken en meet en greets.

Het park maakte nog niet bekend wat er in de plaats komt. Geruchten melden dat er wel eens een grote nieuwigheid op komst zou kunnen zijn. Voor de DisneyQuest komt er een NBA ervaring in de plaats en de Speedway maakt plaats voor extra parkeerterrein.

Bron newsplusnotes.blogspot.be