Nieuwe show voor Mirabilandia

Gelegen te Ravenna in Italië vind je het pretpark Mirabilandia, een park dat eigendom is van de Parques Reunidos groep, waaronder Bobbejaanland en Slagharen vallen. De toppers in dit park zijn ongetwijfeld Katun, een hangende achtbaan van B&M, de bouwer die dit jaar ook instond voor de bouw van Baron 1898 die op 1 juli opent in de Efteling. Ook ISpeed is een topper van formaat. ISpeed is een gelanceerde achtbaan van Intamin, die momenteel een compleet nieuwe achtbaan bouwen in Phantasialand. Ook Divertical werd door hetzelfde Zwitserse bedrijf Intamin gebouwd, deze watercoaster had tot kort last van een ernstig technisch probleem maar kon enkele weken geleden opnieuw openen.

 

Nieuwe parkshow.

Nadat eerder dit seizoen de vernieuwde stuntshow in première ging, pakt het park voor de zomermaanden opnieuw uit met een nieuwe show.

 

Le nuove avventure di Peter Pan

In deze show kan je genieten van de avonturen van “Peter Pan”. Meer dan 15 artiesten nemen deel aan deze acrobatische voorstelling. De acrobaten vertonen hun gedurfde stunts aan het publiek op een hoogte van maar liefst 35 meter.

De show is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Kortom, een show vol magie, acrobatiek, visuele projecties en mooie choreografie.