Nature Wonder World gaat voor topontwerpers

 

In het Nederlandse Brunssum verschijnt over enkele jaren, als alles goed verloopt, een nieuw themapark. Nature Wonder World zou eerst opgedeeld worden in 7 parken die ieder rond een natuurwonder draaien. Dit concept werd aangepast en er zou dus nu 1 park ontstaan met de verschillende wonderen in verwerkt.

 

Ook een hotel hoort bij de plannen, dit hotel zou aan een plein komen te liggen waar alle bekende Limburgse gebouwen zullen gekopieerd worden. Op dit plein zouden er dan in de toekomst evenementen plaats vinden.

De gemeente en provincie steunen het project en door de aanleg van een ringweg die het park bereikbaar zal maken, lijkt het erop dat dit project steeds meer vorm krijgt.

Onlangs werden er mensen van BRC Imagination Arts gespot op de site. Deze ontwerpers zijn al gekend van het Harry Potter-gedeelte in Universal Orlando. BRC was een van de eerste bedrijven die een combinatie van verhalen vertellen en filmproductietechnieken verwerkte in educatieve attractieparken en interactieve expositieruimtes.

 

Bron :1Limburg