Island beats gestart bij Thorpe Park

Het Engelse Thorpe Park, gelegen nabij Londen, gaat deze zomer een stevig feestje bouwen. Vanaf 11 juli tot 29 augustus 2015 zijn er op vrijdag- en zaterdagavond speciale optreden van dj’s. Gasten kunnen er dan genieten van gratis muziek van enkele nieuwe artiesten.

Het park zal deze dagen open blijven tot 22:00 uur. Elke vrijdag en zaterdag treden er andere groepen op. Naast de optredens blijven ook enkele attracties geopend. Een relaxed ritje op een achtbaan of stevig uit de bol gaan, alles kan deze zomer in Thorpe Park. Het park werkt ook tijdens dit event samen met Headmasters, gratis je haar laten stylen is dus ook een mogelijkheid.

Op 11 juli 2015 ging het feestje van start met een optreden van The Vamps. De volgende dagen volgen nog: Little Mix (17 juli), Ella Eyre (24 juli), Stereokicks (25 juli), Sigma (31 juli), Rizzle Kicks (1 augustus), Professor Green (7 augustus), Rixton (8 augustus), Wilkinson (14 augustus), DJ Fresh (15 augustus), Conor Maynard (2t augustus) en Union J (29 augustus).

Er zijn wel meer parken die uitpakken met soortgelijke events. Zo had je onlangs nog V-land en Out of Control in Walibi Holland en kan je er deze zomer naar de Summer Vibes gaan. Tot enkele jaren geleden kon je ook in Bobbejaanland naar het Adrenaline Festival gaan. Omdat het park zich meer wilde richten op gezinnen werd het festival afgeschaft.

Foto: Theme Park Guide