Grote koprol wedstrijd op Sky Fly in Holiday Park

Wie behaalt op  de meeste koprollen op de nieuwe attractie van Holiday Park? Na nog maar enkele dagen geopend te zijn, blijkt de nieuwe “Sky Fly” attractie van Holiday Park een enorme aantrekkingskracht te hebben op de fans. De berijders oefenen op het zo veel mogelijk koprollen maken.

Dave Searle uit Engeland heeft op een vergelijkbare attractie maar liefst 90 koprollen weten te behalen, hoog tijd dat Holiday Park op deze uitdaging in gaat! Om deze reden organiseert Holiday Park op 11 juli, de actie “Schlag den Dave”.

Adrenalinefans zullen moeten bewijzen dat ze op 2 minuten tijd meer koprollen kunnen maken, maar dat is nog niet alles. Ze zullen ook moeten bewijzen dat ze de spanning aan kunnen. Om hun concentratievermogen te testen na het ritje zullen ze een popsong moeten zingen of een geheugentest ondergaan.