Fotoalbum: opening Dino Splash te Plopsa Coo

Plopsa Coo, het gezellig parkje gelegen aan de bekende watervallen, opende haar nieuwe attractie. Dino Splash is een glijbaancomplex met drie verschillende glijbanen, met elk een eigen naam. In twee van de glijbanen kan men tegen elkaar racen, onderaan kan men zelfs de tijden bekijken op een digitaal bord. De derde glijbaan is eentje die we niet vaak eerder zagen in een pretpark. Bij deze vertrek je door een buis, met een transparant gedeelte en kom je uit op een helling waarbij je eerst enkele meters omhoog gaat vooraleer je over een laatste heuvel naar de eindstreep gaat.

Met een feestelijke plechtigheid werd de attractie onder het oog van genodigden officieel voor geopend verklaard.  CEO van de Plopsa Group Steve Van den Kerkhof, Studio 100 aandeelhouder Hans Bourlon en de burgemeester van Stavelot, Thierry de Bournonville namen de eerste ritjes voor hun rekening, daarna volgende Jean-Marie Pfaff, Wendy Van Wanten en haar Franske.

De Themeparkfreaks waren aanwezig en brachten heel wat foto’s mee.