Fotoalbum: Mondo Verde

Mondo Verde is een familiepark van maar liefst 25 hectare groot. Op die oppervlakte kan je heel wat dieren ontdekken, wandelen door prachtige tuinen en enkele attracties berijden.

Het park heeft naam gemaakt met haar prachtige Wereldtuinen, zoals de Tropenhal, Italië, China en Japan. Maar ook de Portugese paleistuinen en Engelse landschapstuinen. Door het hele park staan veel speeltoestellen opgesteld en er is zelfs een attractieboulevard met een piratenschip, achtbaan, klimvulkaan, reuzetrampoline, botsauto’s en nog veel meer. In het spannende bos ligt het Dinofauna met tientallen ‘levensechte’ dinosauriërs.

In het park leven meer dan 650 dieren waaronder veel vissen, (tropische) vogels, apen en boerderijdieren. Maar ook brilkaaimannen, wilde katten, neusberen, stekelvarkens en wallaby’s, de meeste opvallende dieren zijn ongetwijfeld de witte leeuwen.

De Themeparkfreaks trokken er naartoe en namen heel wat foto’s mee.