Attractiepark Toverland in tropische sferen tijdens 8 Midzomeravonden

Na de vijf succesvolle Midzomeravonden in 2013 en 2014, zijn er dit jaar maar liefst 8 Midzomeravonden te beleven in Attractiepark Toverland. Van 25 juli tot 19 augustus kunnen bezoekers iedere woensdag en zaterdag tot 23:00 uur genieten van zomerse sferen, shows en live entertainment. Op de zaterdagen verzorgt Radio 538 DJ Barry Paf de zomerse beats.

Vanaf 19:00 uur verrijzen er overal in het park speciale themagebieden voorzien van uitgebreid live entertainment en shows. Zo wanen bezoekers zich rondom het tropische Katara terras in Mexicaanse sferen met de Mariachi klanken van het duo Los del Sol. In het Troygebied hebben marktkooplui uit het Middellands zeegebied hun waren uitgestald. Bezoekers kunnen over het marktplein struinen, langs diverse kraampjes met mediterraanse gerechten en souvenirs. Een waarzegster kijkt in haar magische bol en voorspelt de toekomst.

Een Tirolerband en après-ski DJ zorgen voor de nodige ‘Stimmung’ in de nieuwe Biergarten. Aan de lange houten tafels zijn diverse Oostenrijkse lekkernijen en Erdinger van de tap verkrijgbaar. In het Loungegedeelte kunnen bezoekers even ontspannen in een strandstoel en genieten van de zomerse muziek. Barbecuegerechten en de cocktailbar maken het zomerse gevoel compleet.

Zomerse beats met Radio 538 DJ Barry Paf

De Midzomeravonden op 25 juli en 1, 8 en 15 augustus worden extra swingend door de opzwepende mixes van Radio 538 DJ’s On Tour. DJ Barry Paf brengt dan een bezoek aan Attractiepark Toverland en laat vele bekende zomerhits uit zijn speakers knallen.

High Diving Show ‘The Magic Goblet’

Tijdens de Midzomeravonden is er een extra avondvoorstelling te zien van de nieuwe high diving show ‘The Magic Goblet’. Tijdens deze show strijden tovenaars en heksen van over de hele wereld om de felbegeerde ‘magische beker’. De spectaculaire high diving show is van 11 juli t/m 30 augustus dagelijks te bewonderen.

Traditiegetrouw worden de Midzomeravonden afgesloten met een spetterende eindshow. De Magische Midzomeravonden in Attractiepark Toverland vinden dit jaar plaats op 25 en 29 juli en 1, 5, 8, 12, 15 en 19 augustus.

Meer informatie over de Midzomeravonden is te vinden op: http://toverland.nl/midzomeravonden/