Vier de verjaardag van Tiffi & Toffi in Amusementspark Tivoli

Op zaterdag 6 juni is het groot feest in Amusementspark Tivoli, want de vrolijke tweeling Tiffi & Toffi vieren dan hun verjaardag.

De hele dag staat bol van leuke activiteiten. Zo kom je als een echte beroemdheid over de rode loper het park in en daar staan Tiffi & Toffi je op te wachten voor een Meet & Greet. Je kunt op deze feestelijke dag prachtig geschminkt worden en Kapitein Midget neemt je mee op avontuur door het park.

Hiep Hiep Hoera Verjaardagsshow

Om de verjaardag van Tiffi & Toffi met iedereen te vieren zijn er maar liefst drie ‘Hiep Hiep Hoera Verjaardagsshows’. Tiffi & Toffi worden tijdens deze shows in het zonnetje gezet en er wordt natuurlijk flink gedanst en gezongen. Misschien trakteren ze nog wel op wat lekkers.

Kleurwedstrijd

De hele dag kun je deelnemen aan een kleurwedstrijd waarmee je een Gezinsabonnement kunt winnen. En tijdens de laatste show om 15.30 uur zullen de winnaars van de kleurwedstrijd bekend worden gemaakt.

Als VIP naar feestje van Tiffi & Toffi

Op onze Facebook–pagina kun je kans maken op 2 VIP-kaarten voor deze speciale dag. Als VIP krijg je naast gratis entree ook nog een Tiffi & Toffi goodiebag, wat lekkers te eten en drinken, een speciale Meet & Greet met Tiffi & Toffi, een mooie foto met Tiffi & Toffi om mee naar huis te nemen en natuurlijk eeuwige roem.

Alle shows en activiteiten zijn bij de entreeprijs van het park inbegrepen.

Kijk voor alle informatie over Tiffi & Toffi’s verjaardag op www.parktivoli.nl