Sea-Life trakeert scholieren op een watergevecht

De zomervakantie is begonnen en SEA LIFE Blankenberge is jarig dit jaar. Wie jarig is trakteert: woensdag 1 juli mogen scholieren op vertoon van hun rapport SEA LIFE Blankenberge gratis bezoeken en deelnemen aan het watergevecht.

Het watergevecht zal plaatsvinden in de gloednieuwe attractie van SEA LIFE Blankenberge: Rocky’s Klimavontuur. Klim in de touwbruggen en werp een waterballon op je mede-avonturier. Glijd van de glijbaan om snel weer een nieuwe voorraad water te pakken.

Na het harde werken van de scholieren is er volgens de directeur Albert Sikkens geen betere manier om de zomervakantie te beginnen dan een gratis bezoek aan het grootste klimparcours van België.

Wat heb je nodig om deel te nemen? Je rapport, je zwembroek en toeziende ouders vanuit het terras. SEA LIFE zal zorgen voor voldoende waterballonnen. Sharky zal ook zijn zwembroek tevoorschijn halen om het waterfestijn in goede banen te leiden. Het evenement vindt plaats op woensdag 1 juli van 16:00 – 17:30 uur.